Informácie o zákazkách nezbierame len tak niekde. My si s nimi dáme prácu

Blog

Presne tak. Nie je informácia ako informácia. A to je alfa omega našej činnosti aj zmysel našej práce. To je to, čím sa databáza ISTAV líši od tých iných. Informácie o plánovaných stavebných projektoch telefonicky overujeme, aby sme našim klientom podávali na stôl naozaj čerstvé a pravdivé kúsky.

Aktuálne stavebné projekty nepadajú z neba...

...a je teda logické, že sa musia nie len správne vyhľadať ale aj dôkladne overiť. Ak sa rozhodujete nad kúpou databázy s prehľadom zákaziek a kontaktov napríklad na projektantov, ktorá má v budúcnosti zarobiť, vsaďte na stabilného a predovšetkým aktívneho partnera. Náš energický research team je tu práve preto. Denne vyhľadávame nové stavebné zámery, ktoré následne overujeme a zisťujeme čo najviac informácií. Skrátka a dobre, overíme, či je projekt aktuálny a v akej fáze.

Samozrejmosť, vravíte si?

My sme si to najskôr tiež mysleli. Nájdu sa ale aj databázy vyslovene v úvodzovkách, ktoré vám prinesú akúkoľvek informáciu stiahnutú odkiaľkoľvek z internetu. Či je aktuálna alebo zmysluplná, to už je otázka. Za svoju investíciu tak často dostanete kontakty a informácie, ktoré nie sú aktuálne, oberú vás o čas a nové zisky neprinesú.

ISTAV to má inak. A sme za to radi

Takmer 5 500 nových alebo aktualizovaných projektov v Česku a niečo cez 2 000 takých na Slovensku. To sú suma sumárum napríklad aprílové mesačné aktivity databázy ISTAV. Aktivity, vďaka ktorým naši klienti hľadajú v overených aktuálnych stavebných projektoch, a môžu sa do nich aktívne zapojiť.

Istav Media, s.r.o.
27.06.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: