Stavebné projekty aktualizujeme ostošesť

Blog

Vlastne ešte o dosť viac

O online databázach môže všeobecne panovať mylná predstava, že sa do nich nasypú nejaké tie dáta a je hotovo. My by sme vás radi vyviedli z omylu a predstavili vám, ako funguje aktualizácia pozemných stavieb v databáze ISTAV. Rozhodne to nie je tak, že raz za rok vezmeme prachovku a vyleštíme zašlé kúty. Je to presne naopak.

Pozemné stavby aktualizujeme každý deň

Keď sa spolu s nami pozriete do zákulisia ISTAVU, teda do databázy stavebných príležitostí, zistíte, že sa to verenými projektmi len hemží. Len za mesiac máj 2017 telefonicky aktualizoval náš research tím viac ako 1344 projektov v Českej republike a takmer 868 projektov na Slovensku. Hovoríme pritom o takzvanej veľkej aktualizácii, do ktorej spadajú pozemné stavby. A verte alebo nie, to sú naozaj parádne čísla a výsledky, s ktorými môžu naši klienti podľa svojho ďalej pracovať.

Nie je to tak, že len niekde klikneme myšou

Naši kolegovia z oddelenia telefonickej aktualizácie všetky dôležité projekty a stavebné zámery telefonicky overujú. A to hneď niekoľkokrát. Aktualizácia stavebných zámerov prebieha až do chvíle, kým nie je konkrétna zákazka zadaná generálnemu dodávateľovi.

Snažíme sa svojim zákazníkom prinášať užitočné informácie, ktoré im môžu poslúžiť ako pevný odrazový mostík k naozaj jedinečným investíciám. Je preto logické, že skutočne vysokú dôležitosť majú u nás hlavne projekty z kategórie „pozemné stavby“ a ďalej stavby s vysokou hodnotou. Starostlivo však sledujeme aj stavebné zámery rodinných domov. Ale o tých zase nabudúce.

Istav Media, s.r.o.
01.07.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: