Prístav menom ISTAV.

Blog

A všade okolo more stavebných príležitostí

56 276. To je úctyhodné číslo, čo znamená jediné. Celkový počet stavebných projektov, ktoré databáza ISTAV priniesla svojim užívateľom len za rok 2016. ISTAV je totiž online služba, v ktorej môžu výrobcovia stavebných materiálov, stavebné firmy a iné subjekty brázdiace vody stavebníctva, loviť naozaj kapitálne úlovky: nové zákazky.

Žiadne malé rybky, len samé veľké čerstvé kúsky

Online databáza ISTAV sa špecializuje na vyhľadávanie novostavieb veľkých projektov, ako komerčných tak aj verejných. Konkrétne sú to napríklad výrobné haly, úrady, školy alebo administratívne budovy, o ktorých ISTAV prináša informácie. Trochu inak povedané, ISTAV je hlavne o stavebných projektoch a zámeroch väčšieho rozsahu, ktoré klientom prinášajú väčšie zisky. A čo viac, ide o telefonicky preverené informácie od tých najdôležitejších i- investorov, architektov, projektantov a generálnych dodávateľov stavieb.

Loď vypláva denne. S prehľadom a skúsenosťami

A na tom si databáza ISTAV a všetci, ktorý ju tvoria, naozaj zakladajú. Na denných aktualizáciách údajov, na každodennom vyhľadávaní nových a na starostlivom overovaní. ISTAV je tu neochvejne už viac ako 20 rokov a za tú dobu je jeho záber naozaj široký. Sú to rôzne druhy stavebných firiem, výrobcovia stavebnín, miestni, celorepublikoví i nadnárodní, ktorí môžu každé ráno v tejto profesionálnej databáze zakotviť. Na palube miesta dosť. www.istav.cz

Istav Media, s.r.o.
22.06.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: