Zo života Istavu - Bowling Party

Blog

Nie len prácou je človek živý. Alebo inak povedané – kto by sa rád po práci nepobavil? Pre zamestnancov Istavu sú už určitou tradíciou pravidelné Bowling Party. Tá posledná prebehla 22. marca na bowlingových dráhach „Světa Zábavy“ v Galerii Butovice.

Všetky firemné oddelenia prispeli svojimi hráčmi, takže bolo možné postaviť štyri kompletné bowlingové tímy. Tie si navzájom nič nedarovali, hráči bojovali ako o .... ceny pre víťazov. A tie teda boli! Trofeje žiarili leskom a nemali ďaleko od skutočného rýdzeho zlata. Čiže vďaka vrcholne nastavenej motivácii, bol boj neúprosný. Napriek tomu boli športové výkony úplne vyrovnané a celkové tímové skóre sa líšili len minimálne.

Ale víťaz môže byť vždy len jeden. V tomto prípade samozrejme len jeden z tímov. Symbolické vavríny víťazov a skutočné zlaté medaile tak po zásluhe získal tím v zložení Anička, Katka, Majda a Michal. Sošky pre najlepších jednotlivcov si odniesli Zuzka a Honza.

Niekoľko fotografií určite priblíži atmosféru lepšie než obyčajný slovný popis. Po samotnom bowlingovom zápase nasledovala After Party, z ktorej sa bohužiaľ fotodokumentácia nezachovala.

Istav Media, s.r.o.
27.03.2018

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: