'Vďaka. Som príjemne prekvapená. Vaše služby budeme využívať častejšie'

Blog

To sú pekné slová, ktorými nás pred pár dňami potešila objektová manažérka nášho klienta, popredného výrobcu stavebnej chémie u nás aj na Slovensku. To sú slová, ktoré chce počuť na adresu svojej práce každý.

 

Kontakt na projektanta? A prečo nie

Projektant je jedna z kľúčových osôb stavby a nie vždy je na neho ľahké získať kontakt. Náš research tím je tu na to, aby aj v tomto našim zákazníkom pomáhal. Zástupkyňa nášho klienta potrebovala kompletné informácie o projektantovi plánovanej výstavby polyfunkčného bytového domu v Lúčenci na Slovensku. Požiadavku zákazník odoslal v stredu a v pondelok dopoludnia na užívateľa čakali všetky požadované informácie na jeho účte.

 

Investor si môže vydýchnuť

Vďaka tomu, že sme zistené údaje zaznamenali do aplikácie ISTAV Xplorer, získali prístup k tejto informácii tiež ďalší používatelia. Týmto spôsobom sa snažíme eliminovať množstvo hovorov od ďalších firiem, ktoré by inak jednotlivo kontaktovali investora so žiadosťou o rovnaké informácie. Pretože buď ako buď, deň sa dá iste stráviť aj lepším spôsobom než len s telefónom pri uchu.
 

Istav Media, s.r.o.
24.08.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: