Oficiality nemá nikto rád. Tie naše ale potešia

Blog

Osobne si myslíme, že každá zmena v našej databáze, resp. aplikácií, ktorá je pre našich zákazníkov prínosná a užitočná, má mať svoje miesto na blogu. O všetkom, čo uľahčuje prácu, dávame s radosťou vedieť. Ako u tejto novinky.

Už to nejaký piatok bude, konkrétne jeden augustový, kedy sme do aplikácie ISTAV Xplorer pridali šikovnú informáciu. Zobrazuje sa v detailnom náhľade projektu a nájdete ju tu ako Oficiálny názov zákazky.

Na čo že Vám bude?

Skôr ako vám na to odpovieme, tak ešte malé upresnenie. Túto funkciu/informáciu nájdete u tých projektov, ktoré boli v databáze novo vytvorené alebo aktualizované, a to na základe vyhlásenia verejného výberového konania alebo vyhlásenia víťaza verejného výberového konania. Počnúc 15. augustom 2017. Ide teda o projekty z Centrálnych adries, Vestníku vhodného uverejnenia, Registru zmlúv, úradných dosiek, atď.

Zaujíma Vás, ako takáto aktualizácia stavebnej databázy prebieha?
O tom sme nedávno písali zaujímavý článok

A teraz späť k odpovedi na vašu otázku. Tento nový spôsob zápisu umožní veľmi rýchlo dohľadať konkrétnu verejnú zákazku práve podľa oficiálneho názvu. To všetko jednoducho, fulltextovo a ďaleko rýchlejšie. Funkcia je v našej databáze ešte len krátko, ale je to jedna z tých, ktoré sme spracovali na základe požiadaviek našich zákazníkov. Takéto vylepšenia nás potom tešia dvojnásobne.

ISTAV Xplorer, teda databáza stavebných projektov, obsahuje veľa ďalších užitočných funkcií. Keď sa s nami skontaktujete, radi vám ich predvedieme.

Istav Media, s.r.o.
10.10.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: