Nesieme ti skvelé správy, náš vážený zákazník

Blog

Naposledy nám to tu na blogu osviežila naša milá kolegyňa Ráďa Růžičková, s ktorou sme vám priniesli rozhovor. Dnes nás čaká zase iná téma. Radi sa s vami podelíme o naše medziročné čísla. Tie sú dôležité nielen pre nás, ale hlavne pre nášho zákazníka ...

 

Z roka na rok sa nám darí lepšie

A to v preklade do praxe znamená, že naši zákazníci majú po ruke stále aktualizovanú a "živú" databázu, ktorú sa nám darí plniť novými a novými informáciami o plánovaných stavebných zámeroch. A rovnako tak do nej sypeme aj dôležité kontakty. Teraz už máme detailné výsledky celkovej produkcie nášho research oddelenia, a to za celý II. štvrťrok 2017.

 

Tieto čísla hovoria, že by sa za nás nemusela hanbiť ani tá najusilovnejšia včielka. Takto šikovní sme boli a do databázy ISTAV Xplorer priniesli zákazníkom viac informácií ako v rovnakom období roku 2016.

 

Nech v tom máte jasno, tu je to presne

V rámci Českej republiky sme v druhom štvrťroku 2017 produkovali klientom ISTAV celkom 16 367 nových a aktualizovaných projektov, čo je medziročne o 1 922 projektov viac. Veľmi úspešní sme pritom u tých, ktoré našich klientov zaujímajú najviac:

bytové domy: 2 785 projektov (navýšenie o 455 projektov)

rodinné domy: 1 814 projektov (navýšenie o 410 projektov)

priemyselné stavby: 994 projektov (navýšenie o 351 projektov)

 

Nesledujeme "iba" stavby, ale vynakladáme veľké úsilie aj v získavaní kontaktov na architektov, projektantov a generálnych dodávateľov. Aj tu sa nám za sledované obdobie darilo. Však posúďte sami:

architekt / projektant: 10 304 projektov (navýšenie o 1 769 projektov)

generálny dodávateľ: 3 586 projektov (navýšenie o 1 473 projektov)

 

A Slovensko? Taktiež super práca!

V rámci Slovenska pripravili zamestnanci research oddelenia našim klientom celkom 6 936 nových a aktualizovaných projektov, čo je pri porovnaní s druhým štvrťrokom 2016 navýšenie o 882 projektov. U našich susedov majú zákazníci v databáze najväčší záujem o:

rodinné domy: 1 076 projektov (navýšenie o 481 projektov)

školstvo, vzdelávanie a výskum: - 1 136 projektov (navýšenie o 321 projektov)

bytové domy: 1 030 projektov (navýšenie o 64 projektov)

 

Za zmienku stojí určite aj číslo 450, čo je medziročné navýšenie slovenských projektov, u ktorých sa podarilo získať kontakt na architektov či projektantov. Celkové číslo u tejto role potom predstavuje 2 875 projektov.

 

Máme radosť

Z každej vydarenej aktualizácie, z každej novo získanej informácie. Pretože tvorba databázy v kvalite, akú dosahuje tá naša, je pre nás najdôležitejšia cesta. Cesta k spokojnosti našich klientov. Na prvý pohľad sa predsa len môže zdať, že na tomto nič nie je. Ale opak je pravdou, ako sa môžete dočítať napríklad v tomto článku.

 

Ten najlepší prehľad ale získate, keď sa s naším produktom stretnete face to face. Bezplatnú konzultáciu si môžete dohodnúť cez tento kontaktný formulár.

Istav Media, s.r.o.
28.08.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: