Čo ISTAV vie? Na čo sa nás pýtate?

Blog

Pýtate sa často. A my odpovedáme radi. Z došlých e-mailov, telefonátov, a vlastne i z osobných stretnutí sme urobili prierez a spisujeme témy, ktoré Vás na našej stavebnej databáze zaujímajú.

 

Do akých firiem sa ISTAV hodí?
Vytvárame ju pre každého, kto podniká v stavebnom priemysle a chce mať kvalitný monitoring plánovaných stavebných projektov. Medzi našich zákazníkov patria hlavne stavebné firmy, výrobcovia a dodávatelia stavebných materiálov. Databáza sa určite hodí architektom i designérom.

Pozrite sa napríklad do našich referencií.

Je databáza aktuálna?
Áno. ISTAV je aktuálny. Ako najviac to len ide a je v našich silách. Aktualizáciu má na starosti špeciálne oddelenie a prebieha hneď v dvoch fázach. Na jednorázovú rešerši nadväzujú veľmi dôležité telefonické aktualizácie, ktorými overujeme, v akej fáze projekty sú. Táto druhá fáza veľmi výrazne odlišuje našu databázu od mdlých zoznamov, ktoré sú len odniekiaľ posťahované.


A to si nemôžeme robiť sami?
Samozrejme, že môžete. Len Vás to vo výsledku asi vyjde drahšie, stojí to viac úsilia aj času, a nakoniec potrebné informácie ani nezískate. ISTAV plníme dátami z niekoľkých kľúčových zdrojov a máme tisíce kontaktov na projektantov a architektov, ktoré na úradných doskách, v registroch zmlúv a ani na internete len tak nenájdete.

Prečítajte si dôležitý článok o tom, ako ISTAV vlastne vzniká.
Kvalita databázy Vám bude jasná hneď

ISTAV je nejaký program v počítači? Kde ho získam?
Databáza je online služba, a ak sa stanete našim zákazníkom, dostanete prístupové heslá. Predstaviť si to môžete napríklad ako internetové bankovníctvo alebo ako nejakú online aplikáciu na vystavovanie faktúr. ISTAV nekúpite v žiadnom obchode ani e-schope. Všetko prebieha na individuálnej báze. Skôr ako si ho zaobstaráte, predvedieme Vám, čo obsahuje, aby ste nekupovali mačku vo vreci. A aby ste si zvolili, aké moduly preferujete.

Čo v ňom teda nájdem?
Nájdete v ňom INFORMÁCIE o plánovaných alebo už čiastočne realizovaných stavbách na území Slovenskej a Českej republiky. Špecializujeme sa hlavne na informácie o výstavbách rodinných a bytových domov, o akýchkoľvek komerčných budovách, rovnako o verených stavbách.

 

Prečo si máme vybrať ISTAV?
Máme tradíciu, nadväzujeme na skúsenosti švajčiarskych a nemeckých kolegov, databázu neustále zlepšujeme podľa prianí zákazníkov. Je aktuálna a obsiahla.

 

A čo ďalšie Vás zaujíma?
Napíšte nám alebo zavolajte. Tešíme sa!

Istav Media, s.r.o.
25.12.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: