5+1 výhoda databázy ISTAV, ktorú v prvej chvíli nevidíte, o to lepšie to ale potom je

Blog

Že vďaka ISTAVU môžete získať novú zákazku v stavebníctve, to je úplne jasná vec. Takže v dnešnom článku by sme vám radi predstavili ďalšie výhody, ktoré nie sú na prvý pohľad vidieť, o to väčší však majú význam v pracovnom živote našich klientov.

1
Vidíte, akú zákazku získala konkurencia miesto vás

A ruku na srdce, to je vždy dobré vedieť. A takto sa na to dívajú aj niektorí užívatelia ISTAVU. S databázou pracujú aj tak, že sa pozerajú do projektov, u ktorých je už dodávateľ vybraný, a ich firma túto zákazku nezískala. Majú teda perfektný odrazový mostík pre to, aby napríklad obchodní zástupcovia vyvinuli viac úsilia pre získanie zákazky a aby sa zamerali na dôvody, prečo práve tu otvára šampanské konkurencia a im zostal len „okoralý chlebíček“. Tých dôvodov môže byť predsa len niekoľko, najčastejšie je to ale nepodanie ponuky alebo chýbajúca väzba a kontakt na investorov, projektantov a pod. Toto môžete zmeniť.

2
Nadväzujete úplne nové obchodné spolupráce

Túto výhodu si pochvaľuje nejeden náš zákazník. O čo presne ide? Pri voľbe toho, koho budete kontaktovať, nemusí hrať rolu len jeden stavebný zámer. Môžete sa rozhodnúť kontaktovať spoločnosť s potenciálom dlhodobej spolupráce na základe detailných informácií o typoch a počtoch projektov, na ktorých sa spoločnosť v minulosti podieľala ako investor, architekt, projektant alebo generálny dodávateľ.

Prečítajte si o tom, ako naša klientka získala cenný kontakt na projektanta

3
Zvyšujete úspešnosť svojich marketingových kampaní

Určite poznáte, ako to chodí, keď si na internete zaplatíte nejakú kampaň formou banneru a čakáte, až na ňu niekto klikne a zanechá vám na seba v najlepšom prípade kontakt. Užívatelia databázy ISTAV to majú oproti internetových kampaniam omnoho jednoduchšie. Zobrazia si totiž informácie výhradne o subjektoch, ktoré plánujú stavať alebo stavajú, a navyše majú kompletné kontakty. Môžu teda realizovať veľmi personalizovanú marketingovú kampaň a cielené osobné oslovenie potenciálnych klientov. Kombinácia týchto faktorov potom vedie k niekoľkonásobne vyššej úspešnosti kampaní realizovaných na ISTAV dátach oproti štandardným internetových reklamám.

4
Zameriavate sa na zákazky, ktoré sú pre vás prioritou

Možno sa vám to najprv bude zdať nelogické ale stavebnú databázu ISTAV si kupujú taktiež klienti, ktorí majú zákaziek dosť. Pýtate sa teda, prečo náš produkt chcú? Vďaka vysokému pokrytiu pripravovaných stavieb si klienti môžu vyberať a uchádzať sa o zákazky, ktoré sú pre nich prioritné, a realizovať práve tie. Niekto preferuje zákazky malého rozsahu, niekto naopak zákazky z oblasti developerskej výstavby, ďalší zase subdodávky. Aj s tým pomáha klientom databáza ISTAV.

5
Ušetríte čas, peniaze, a hlavne nervy

Samozrejme, že v nadpise trochu žartujeme, ale ďaleko od pravdy tiež nie sme. V praxi je to úplne jednoduché. Na mzdových nákladoch napríklad ušetríte tým, že nemusíte mať vyčleneného pracovníka na to, aby každý deň sedel pri počítači, chodil po úradných doskách a stavebných firmách a zložito zisťoval, kde sa aká stavba plánuje. Ušetríte čas, a vlastne aj stres svojim obchodným zástupcom, ktorí donekonečna obvolávajú investorov a tipujú nové obchodné príležitosti. Mnohokrát na internete nie sú aktuálne či relevantné informácie. V ISTAVE nájdete a uvidíte všetko potrebné na pár kliknutí myšou z pohodlia kancelárie a priamo od stola. Vyberáte si, čo práve potrebujete. Typ projektu, kontakt, región...

Článok o tom, ako aktualizujeme ISTAV, nájdete tu

6
A nakoniec... Tvoríte ju Vvy

ISTAV nie je len databáza, ale aj intuitívna aplikácia, v ktorej si okrem vyhľadávania zákaziek môžete viesť aj svoju vlastnú agendu spojenú so spracovaním obchodných príležitostí. Aplikácia ISTAV Xplorer má svoje korene vo Švajčiarsku, vyvíjaná je na základe požiadaviek tisícov našich klientov, ale takisto tisícov užívateľov z Nemecka a Švajčiarska. Je tvorená odborníkmi. Má tradíciu. Je špecializovaná na stavebný sektor a umožňuje užívateľom dodatočne si ju upravovať prostredníctvom užívateľských funkcií podľa seba bez ďalších nákladov.

Istav Media, s.r.o.
31.10.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: