10 zákaziek ročne od jedného obchoďáka. Keď ich máte niekoľko, to sa to potom nasčíta.

Blog

V prvom diele našej blogovej rubriky Zo života zákazníka sme priniesli správy o tom, ako náš klient hneď po mesiaci užívania databázy ISTAV získal zákazky za státisíce korún. Tento článok bol u čitateľov veľmi populárny. A tak sa nič nečakáme a prinášame ďalšie zákaznícke referencie.

Tentoraz sa dozviete, ako s našou online databázou pracujú hneď štyria obchodní zástupcovia nášho klienta, ktorí ISTAV využívajú od leta 2016. Prinášame reálne výsledky, tzn. nielen chválu, ale aj to, čo by chceli vylepšiť.

Prvý užívateľ: Prehľadnosť informácií

Prvý obchodný zástupca oceňuje hlavne prehľadnosť. Hovorí, že z jeho pohľadu je zaujímavých cca 20% zákaziek, ku ktorým má v databáze prístup. Zaujímavé zákazky kontaktuje telefonicky alebo emailom. Za dobu, počas ktorej s ISTAVOM pracuje, realizoval cez našu databázu jednu zákazku.

Druhý užívateľ: Zaujímavé informácie k projektom rodinných domov

Ďalší obchodný zástupca hodnotí pozitívne projekty rodinných domov a kontakty na investorov. Čo už sa mu páči menej, to sú väčšie zákazky. Teda nie, že by mal problém s tým, že aj takéto projekty máme. Konkrétne ale to, že keď kontaktuje investora, odkazujú ho tí verejní na sledovanie úradných dosiek. Vraj sa taktiež stalo, že keď niečo s investorom riešil, nesedela fáza projektu. A takisto by uvítal, keby boli ešte lepšie rozlíšené nové a aktualizované projekty.

Tretí užívateľ: Kontakty na architektov, projektantov

Ďalší zákazníkov zástupca používa stavebnú databázu ISTAV zhruba dvakrát týždenne. Kontakty na zaujímavé projekty dáva kolegom na predajni v danom regióne, ktorí potom dohadujú schôdzky alebo posielajú cenové ponuky. Väčšinou komunikujú so svojimi klientmi dlhšiu dobu, pretože ich produkt je potrebný v rámci výstavby až pred dokončením. Na záver svojej spätnej väzby pozitívne hodnotí kontakty na projektantov, architektov a zástupcov stavebných firiem.

Štvrtý užívateľ: 10 realizácií. Proste úspech!

Poslednú referenciu o práci s našou databázou máme od obchodného zástupcu, ktorý s naším produktom pracuje naozaj veľmi aktívne. A je to poznať! V uplynulom období získal a úspešne realizoval vďaka ISTAVU štyri zákazky od verených investorov. Šlo o rekonštrukcie verejných budov. Ďalej dve zákazky menšieho rozsahu, ktoré boli realizované cez predajne klienta v danom regióne. V rámci týchto zákaziek sa podarilo klientovi naviazať vzťahy s niekoľkými novými aplikačnými firmami, ktoré sa po ukončení zákaziek obracajú na klienta so žiadosťou o cenové kalkulácie k ďalším novým zákazkám alebo chcú spolupracovať ohľadom dodávky materiálov. Tento rok v júni mal ešte ďalšie 3 zákazky, ktoré boli práve v realizácií, a jedna zákazka výstavby bytového komplexu vstupovala do realizácie.

Úplne skvelá práca. A my ďakujeme

To sú reálne výstupy z využívania našej služby. Ako môžete vidieť, výsledky práce z aplikácie sa môžu veľmi líšiť, a to i medzi užívateľmi rovnakej firmy. My sami môžeme potvrdiť, že to nie je neobvyklí stav. Každý užívateľ pracuje s databázou iným spôsobom. To sa samozrejme odráža aj na výsledkoch.

Najväčším úspechom pre nás je, ak užívateľ dokáže využívať informácie z ISTAVU s reálnymi výsledkami v podobe získania veľkého množstva zákaziek, ale takisto máme radosť z prípadov, kedy ISTAV pomôže užívateľovi naviazať nové obchodné väzby alebo pomôže prezentovať produkty nášho klienta u významných subjektov. Takisto sme radi za návrhy na zlepšenia našej služby, na ktorých už reálne pracujeme.

Ako by pomohla služba ISTAV vo vašej firme?
Kontaktujte nás. Ukážeme vám, čo STAV vie.

Istav Media, s.r.o.
07.11.2017

Chcete viac informácií?

Zadajte svoje údaje a radi sa vám ozveme do nasledujúceho pracovného dňa.

Podporujeme: